Trestieni, Jud. Giurgiu
office@aroniastore.ro
0727.245.215
L-V: 09:00-17:00

Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

 

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

 

ARONIA STORE SRL, cu sediul social în Str. Deleni nr. 880, etaj 1, camera 1, sat Trestieni, comuna

Ulmi, Județul Giurgiu, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul

Giurgiu sub nr. J52/135/2018, cod unic de înregistrare 38950512, în calitate de autor, proprietar și

administrator al site-ului www.aroniastore.ro respectă dreptul la viața privată al persoanelor iar în

contextul prelucrării datelor cu caracter personal ale acestora, le asigură o protecție adecvată.

 

În cadrul raporturilor cu terțe persoane, ARONIA STORE SRL pune la dispoziția celor

interesați, următoarele date de contact:

Sediul nostru este situat in Str. Deleni nr. 880, etaj 1, camera 1, Sat Trestieni, Comuna

Ulmi, Județul Giurgiu, România;

Telefon: 0727,245,215

E-mail: aroniastore@gmail.com

 

Informațiile/datele pe care le prelucrăm pot include următoarele:

  • Nume, prenume, denumire societate, în funcție de caz;
  • Adresa de email
  • Număr de telefon
  • Adresa de facturare/livrare
  • Date de logare pentru accesarea contului shop online aroniastore.ro

 

Scopul colectării datelor personale

 

  • orice comunicare legată de informarea persoanei fizice privind validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comanda, la bunurile achiziționate de pe magazinul online aroniastore.ro;
  • orice comunicare legată de informarea persoanei fizice privind expedierea poștala/curierat de mostre, materiale informative, materiale promoționale;
  • orice comunicare către persoanele fizice din baza noastra de date legată de trimiterea de newslettere informative și/sau alerte periodice, noutăți privind produsele, formulare de feedback, sau alte acțiuni sau activități ale companiei, transmise prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) a persoanei fizice;
  • respectarea obligațiilor legale;

 

Datele colectate sunt folosite strict în scopul îmbunătățirii relației dvs. cu noi. Nu vindem, nu inchiriem, nu cesionăm, nu punem la dispoziție sub nicio formă datele dvs. către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitățile asociate cu executarea comenzii.

 

Drepturile persoanei vizate:

  1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare, persoanele vizate au următoarele drepturi:
  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).
  1. Odata cu intrarea in vigoare a GDPR, persoanelor vizate le revin noi drepturi în materia prelucrării  datelor personale, asigurării confidențialității acestora. Pentru o informare corespunzătoare, menționam că acestea includ dreptul de a solicita operatorului accesul la datele sale personale, la rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

 

Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale

  • Aveti dreptul de a solicita în orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate;
  • Pentru păstrarea datelor personale actualizate, vă recomandăm să ne informați despre orice schimbare sau discrepanță;

Consimţământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.

Odata ce v-ati exprimat în scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal.

Consimţământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, accesând link-ul de DEZABONARE din footer-ul oricărui email primit de la ARONIA STORE sau adresând direct cererea dvs. în scris pe email aroniastore@gmail.com.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obține informații legate de datele personale, precum și pentru orice nemulţumire legată de prelucrarea datelor personale, vă puteţi adresa utilizând adresa de email aroniastore@gmail.com.

Formularea plângerilor:

În vederea aparării drepturilor ce va sunt conferite prin lege în materia protecției datelor personale, conform legislației în vigoare, înainte de a va adresa ANSDCP, veți depune o plângere către operatorul ARONIA STORE SRL, la următoarea adresă: Str. Deleni nr. 880, Sat Trestieni, județul Giurgiu, sau pe email la aroniastore@gmail.com.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

 

 

Actualizări ale acestei politici de confidențialitate

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Confidențialitate a fost realizată în luna mai 2018.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-urile companiei, versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate .

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.
www.cel.ro
X